GASTRONOM POMORZA 2007

 
     
 

 

 
     

 

******************** WYNIKI ***********************

 

RESTAURACJE HOTELOWE  

  1. HOTEL BELLEUVE – CHARZYKOWY

  2. HOTEL „ROMA” – ŁAPINO

  3. VILLA PALLADIUM – GDAŃSK

 

KAWIARNIE / CUKIERNIE

  1. SIEĆ CUKIERNI „MARASKA” – GDAŃSK

  2. „ROSENTHAL CAFE” – GDAŃSK

  3. CUKIERNIA „DELICJE” – GDYNIA

 

PUBY 

  1. „IMAGE” – KARTUZY

  2. „SOPRANO” – CHOJNICE

   3.   „VICE VERSA” - ŻUKOWO 

 

KLUBY NOCNE  

  1. KABARET „EWAN” – GDAŃSK

  2. KLUB „IMAGE” – KARTUZY

  3. KLUB „MIASTO ANIOŁÓW” – GDAŃSK

 

RESTAURACJE DZIENNE

  1. „IMAGE” – KARTUZY

  2. „KRESOWA” – GDAŃSK

  3. „MYŚLIWSKA” – GDAŃSK

 

RESTAURACJE REGIONALNE

  1. „TAWERNA DOMINIKAŃSKA” – GDAŃSK

  2. „MASZOPERIA” – HEL

  3. „CHATKA DOBREGO SMAKU” – GDAŃSK

 

PIZZERIE / BARY 

  1. SIEĆ PIZZERII „LEONE” – GDAŃSK

  2. PIZZERIA „U ŚWIĘTOPEŁKA” - CHMIELNO  

  3. BAR „OLIWIA” – REWA

 

WYRÓŻNIENIA 

  1. I MIEJSCE W KATEGORII „HOTELE SPA” – HOTEL „FALTOM” - RUMIA

  2. RESTAURACJA „SUSHI 77” –SOPOT – ZA PROMOCJĘ KUCHNI JAPOŃSKIEJ

 

KUCHARZ ROKU

     CORNELIS JAN VAN DEN BERG – REST. „PIWNICA RAJCÓW“ GDAŃSK 

 

MANAGER ROKU 

     PIOTR ROGOWSKI – KLUB „POKŁAD“ GDYNIA

 

GRAND PRIX 2007 

    KLUB „POKŁAD” GDYNIA – SŁAWOMIR ŁUBA 

 

 

 

 

****************** FOTO GALERIA ********************

 

     
     
     
     

     

     

     
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

fot. Robert Jop