Menu

gastronom pomorza

maj 2016

Gala XV Jubileuszowego Plebiscytu GASTRONOM POMORZA

Ogłoszenie wyników Plebiscytu oraz uroczysta gala na Zamku w Gniewie[...]

listopad 2015

XV Jubileuszowy Plebiscyt GASTRONOM POMORZA

Rozpoczynamy XV Jubileuszowy Plebiscyt Gastronom Pomorza 2015 zapraszamy lokale gastronomiczne i hotele do udziału w plebiscycie[...]

grudzień 2013

Kolejny numer "Menu Pomorskie styczeń/luty 2014"

Zapraszamy do obejrzenia nowego numeru przewodnika Menu Pomorskie, w którym prezentujemy kolejne lokale biorące udział w tegorocznym plebiscycie Gastronom Pomorza. Przewodnik w poniższym linku

"Menu Pomorskie styczeń/luty 2014"
grudzień 2013

"Menu Pomorskie" wydanie świateczne

Zapraszamy do obejrzenia nowego numeru przewodnika Menu Pomorskie, w którym prezentujemy kolejne lokale biorące udział w tegorocznym plebiscycie Gastronom Pomorza.Przewodnik w poniższym linku.

"Menu Pomorskie grudzień 2013"
październik 2013

XIII Edycja Plebiscytu "Gastronom Pomorza"

Rozpoczynamy trzynastą edycję plebiscytu Gastronom Pomorza – tradycyjnie pod patronatem marszałka województwa Mieczysława Struka i wojewody pomorskiego Ryszarda Stachurskiego. Patronat medialny nad imprezą objął gdański oddział TVP. Przez kilka miesięcy w Menu Pomorskim będziemy dostarczać Państwu wielu informacji na temat lokali oraz obiektów gastronomiczno – hotelarskich, godnych zauważenia na pomorskiej mapie. Wszystkie one wezmą udział w konkursie, którego gala finałowa odbędzie się w marcu 2014 roku, w jednym z reprezentacyjnych lokali Pomorza. Niemal do ostatniej chwili będzie można głosować na ulubione miejsca gastronomiczne na kuponach drukowanych w Menu Pomorskim. To Czytelnicy i Konsumenci własnymi głosami wskażą, które lokale zasługują na wyróżnienie, a ostateczną decyzję o przyznaniu nagrody Grand Prix 2013 podejmie specjalnie powołana kapituła konkursowa pod przewodnictwem doktora Henryka J. Lewandowskiego, wykładowcy akademickiego i jednego z najwybitniejszych znawców polskiej branży gastronomicznej i hotelarskiej.

Konkurs przewiduje osiem kategorii:

-restauracja dzienna

-restauracja hotelowa

-restauracja kuchni regionalnej

-pensjonat/zajazd

-pizzeria/bar/pub

-kawiarnia/cukiernia

-ośrodek wczasowy/dom weselny

-klub nocny

-Zapraszamy chętne lokale gastronomiczne do wzięcia udziału w konkursie. Dodatkowo kapituła konkursu przyzna wyróżnienia w kategorii: manager roku, kucharz roku, zespół muzyczny roku. Dodatkowe informacje można uzyskać pod numerami telefonów: (58) 324 98 15 lub 604 320 456.

"Menu Pomorskie październik 2013"




partnerzy